Visa eller göm block

Du kan välja att visa, gömma eller göra ett block synligt bara för dig, i förhandsvisningen av eventsidan.

E
Skrivet av Elsa Glemme
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Välj att gömma ett block på din eventsida, eller att bara visa det i förhandsvisningen, så här:

1. Gå till ditt event

2. Klicka på `Pages` i menyn

3. Klicka på `Start` (eller namnet på ditt event) bredvid husikonen

4. Klicka på blocket du vill göra synligt, gömma eller bara göra synligt i förhandsvisningen

5. Skrolla ned och klicka på `Show`(visa), `Only in preview` (bara i förhandsvisningen) eller `Hidden`(gömd) beroende på vad du vill göra.