Testa att köpa en biljett som deltagare

Testa ett biljettköp som om du vore gäst för att se flödet för en inbjuden deltagare.

E
Skrivet av Elsa Glemme
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Genom att gömma en biljettbatch bakom en promo -kod kan du testa att köpa en biljett till ditt eget event för att testa hur det ser ut för dina deltagare.

Göm en biljettbach för testning bakom en promo -kod

Gör så här för att skapa en promo-kod för en biljettbatch för att testa ett köp:

1. Gå till `Tickets` i menyn

2. Klicka på `Tickets`

3. Skapa en ny biljettbatch som ska bli tillgänglig med promo-koden, och sätt noll som biljettpris

4. Klicka på `Edit`

5. Klicka i rutan `Set promo code for this batch`

6. Välj och skriv in din promo-kod

7. Klicka på `Save`

8. Köp en biljett till ditt eget event. Använd promo -koden som du valde för att göra biljettbatchen som är gratis synlig och testa att göra ett biljettköp.

Lär dig mer om biljettbatchar och promo-koder i videon "How to set up ticket batches (Part 2)" (videon är på engelska).