Exportera information från en Scanning session

Du kan exportera en lista med informationen som samlats in från en Scanning session.

E
Skrivet av Elsa Glemme
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om dina samarbetspartners vill få den information de samlat in under en Scanning session på ditt event i en exporterad lista, kan du som organisatör exportera listan och skicka den till dem, exempelvis via mail.

För att exportera informationen som samlats in från en Scanning session, gör så här:

1. Gå till eventet

2. Klicka på `Attendees`

3. Klicka på `Export`

4. Klicka i rutan `Filter`

5. Klicka i rutan `Check in` under Filter based on

6. Klicka i rutan `Checked in` under Status

7. Välj den scanning session du vill exportera under Scanning session i rullgardinsmenyn

8. Välj format på filen under File format genom att klicka i rutan Excel eller CSV

9. Klicka på `Start` för att exportera en fil med en sammanställning av informationen som samlats in under din valda Scanning session som du också kan skicka vidare till den samarbetspartner som fått länken till sessionen.