Integritet
Kan jag avpublicera en eventsida?

När jag publicerat eventsidan, kan jag ångra mig?

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

När du väl har publicerat din eventsida kan du inte gå tillbaka till att ha eventsidan som utkast (Draft), men du kan gömma sidan bakom ett lösenord. Att gömma eventsidan bakom ett lösenord innebär att bara personer med lösenordet får tillgång till den.

Göm event bakom lösenord

För att gömma ditt event bakom ett lösenord, gör så här:

1. Gå till eventet

2. Klicka på `Settings`

3. Klicka på `Setup`

4. Klicka i rutan `Password` under Who can see this event (vem kan se det här eventet)

5. Skriv in ett lösenord under Password

6. Klicka på `Save`. Den som besöker eventsidans adress blir nu uppmanad att skriva in lösenordet för att kunna se sidan.

7. När du är redo att visa eventsidan utan lösenord igen, klicka i rutan `Everyone` eller `Invitation only` under Who can see this event, beroende på vem som ska få tillgång till sidan.