Vilket konto ska jag välja?

Det finns olika typer av abonnemang hos Confetti så att du kan uppgradera till den prenumeration som passar dina behov bäst.

E
Skrivet av Elsa Glemme
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Olika abonnemang ger olika möjligheter. Du kan välja mellan ett Free, Single, Plus och Business - konto:

• "Free" är gratis och gör det möjligt att skapa fullt fungerande event där du kan ha gästlista eller sälja biljetter. Vissa funktioner kommer dock bara med våra betalplaner, Single, Plus och Business.

• "Single" är det bästa valet om du vill kunna bjuda in personer och skicka mail via sidan för ett enskilt event. Med Single ingår 250 emailkrediter med möjlighet att köpa till fler.

• "Plus" är som Single men du har betalfunktionerna för alla event du skapar. Du har även möjlighet att duplicera event. Plus är användbart om du ska skapa flera event och vill återanvända din design men inte vill göra om den från grunden varje gång. Med Plus ingår 2000 emailkrediter per månad.

• "Business" riktar sig till de som arrangerar många event och har behov av utökad tillgänglighet i event-verktyget. Vid intresse, meddela oss för mer information.

Osäker på vilken betalplan du behöver?

Vill du uppgradera ditt konto och är osäker på vilken betalplan du ska välja, kontakta vårt säljteam eller boka en demo så utforskar vi dina möjligheter tillsammans!