Nedräkningsklocka

Skapa spänning inför ditt kommande evenemang eller eliminera all osäkerhet om dess starttid? Lägg till en eller flera nedräkningsklockor.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Lägg till en nedräkningsklocka på din eventsida genom att följa dessa steg:

1. Klicka på `Pages`

2. Klicka på `Start`

3. Håll muspekaren under blocket där du vill placera nedräkningsklockan och klicka på `+ Insert block`

4. Välj `Countdown`.

Under Title skriver du en rubrik för nedräkningsklockan. Om ingen text fylls i kommer endast tiden att visas.

Du får två val för nedräkningen:

• Event start time: Klockan kommer att räkna ned från nuvarande dag och tid mot startdatumet för eventet som anges under `Settings` -> `Setup` -> Start date.

• Custom time: Klockan kommer att räkna ned från dagens datum till ett anpassat datum som anges under Countdown to.

Custom time är användbart om du vill ha en nedräkning till något annat än evenemangets start. Du kan lägga till så många nedräkningsblock som du vill.

Slutligen är det möjligt att lägga till en bakgrundsbild för nedräkningsklockan under Background genom att klicka på bildfönstret.