Låt deltagare ta med sig en extra (en plus 1)

Inför gratisevent kan du låta dina deltagare ta med sig en extra person eller fler i sin anmälan.

E
Skrivet av Elsa Glemme
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Att låta deltagare ta med sig en extra person fungerar bara för gratisevent ( RSVP -event). De extra personer som deltagare registrerar att de tar med räknas in i det totala antalet deltagare så att maxgränsen som du angett inte överskrids.

För att låta dina deltagare ta med sig en extra person till eventet, en "plus 1", eller fler, gör så här:

2. Klicka på `Setup`

3. Klicka i rutan `Guests can bring extras`

4. Välj maxantal extra personer en deltagare får ta med sig