Vad händer om jag inte förnyar min prenumeration?

Vad händer med mitt konto om mitt abonnemang går ut?

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har ett Business, Plus eller Single -konto och du inte förnyar din betalplan innan prenumerationen går ut kommer ditt konto att nedgraderas till ett gratiskonto (Free). Informationen och eventsidorna kopplade till ditt konto kommer att sparas, men du kommer inte längre kunna använda dig av de funktioner som ingick i ditt betalkonto. När du uppgraderar ditt konto kommer de funktioner som kommer med det betalkonto du väljer att bli tillgängliga.