Nyhetsbrev

Skapa och skicka nyhetsbrev till alla dina kontakter.

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har ett Business - konto kan du skapa nyhetsbrev att skicka ut via e-post och välja mottagare bland alla kontakter i ditt Workspace.

För att skapa ett nyhetsbrev, gör så här:

1. Gå till ditt `Workspace`

2. Klicka på `Emails` i menyn

3. Klicka på `Compose`

4. Formge ditt nyhetsbrev under Content -fliken

5. Under Add a block to your message kan du lägga till mer innehåll i ditt nyhetsbrev som exempelvis bilder, textblock och knappar med länkar till hemsidor.

6. Under Recipients -fliken kan du välja mottagare genom att filtrera bland alla dina kontakter, via event de deltagit på eller via kategorier de är kopplade till.

7. För att spara ditt nyhetsbrev och dess inställningar som ett utkast, klicka på `Save draft`

8. För att skicka nyhetsbrevet, klicka på `Send now` under Send -fliken. Du kan också välja att schemalägga utskicket genom att klicka i rutan `Send Later` och välja tid och datum.