Sälj biljetter i grupp

Ange hur många biljetter som ska följa med ett köp

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Med funktionen Sell tickets i groups of är det möjligt att sälja biljetter gruppvis.

För att aktivera funktionen gör du på följande sätt.

1. Klicka på `Tickets`

2. Klicka på `Tickets`

3. Välj biljettbatch

4. Klicka på `Edit`

5. Scrolla längst ner och bocka i rutan `Sell tickets i groups of`

6. Ange hur många biljetter som ingår i köpet under Tickets in groups of.

Varje köp från den valda biljettbatchen kommer då att generera X antal valda biljetter.

Om en batch till exempel inställd på Tickets in groups of 10 så kommer varje klick lägga till 10 biljetter tillköpet.