Skapa en biljettbatch med minimi-antal biljetter vid köp

Ange ett minimi-antal biljetter vid köp

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du skapat en biljettbatch där du vill sälja ett specificerat minimi-antal biljetter med varje köp innan man kan välja till ytterligare biljetter så kan du ställa in det på följande sätt:

1. Klicka på `Tickets`

2. Klicka på `Tickets`

3. Välj biljettbatch

4. Klicka på `Edit`

5. Scrolla längst ner och bocka i rutan `Set minimum number of tickets per purcase`

6. Ange minimi-antal biljetter vid köp under Minimum tickets per purchase.

Vid val av biljetter från den angivna biljettbatchen kommer det satta antalet automatiskt att väljas. Efter det är det möjligt att lägga till valfritt antal biljetter så länge det inte överstiger det tillåtna maxantalet biljetter vid köp.

Tillåtet maxantal biljetter vid köp från batchen anges under rubriken Max tickets per purchase om man skrollar upp en bit.