Flera talare på en schemapunkt

Det är möjligt att att lägga till flera talare på en schemapunkt.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Lägg till talare via schemat

Om du har skapat en schemapunkt och vill lägga till talare, gör så här:

1. Klicka på `Pages` i menyn

2. Klicka på `Content`

3. Klicka på `Schedule`

4. Välj schemapunkt

5. Välj den eller de talare du vill lägga till genom att klicka på `Add` under Add speakers. De talare du valt läggs då till på schemapunkten och visas under rubriken Speakers

6. Ta bort en tillagd talare genom att klicka på `Remove`

7. Skapa en ny talare som läggs in direkt på en schemapunkt genom att klicka på `Create new`

Lägg till schemapunkt via talare (Speakers)

Om du vill koppla talare som du redan skapat till en schemapunkt så kan du göra det så här:

1. Klicka på `Content`

2. Klicka på `Speakers`

3. Välj talare

4. Du kan se vilka schemapunkter talaren är kopplad till under Schedule items

5. Skrolla ned till Add to schedule items

6. Koppla talaren till ytterligare schemapunkter genom att välja dem under Add to schedule items

7. Klicka på `Add`

Gör så här för att skapa en ny schemapunkt för den valda talaren direkt:

1. Klicka på `Create new`

2. Fyll i information om schemapunkten

3. Klicka på `Save`

4. Klicka på `Add` bredvid den schemapunkt du nyss skapat

De talare som är kopplade till en schemapunkt visas tillsammans under punkten i schemat.

Informationen i Speakers-blocket

Välj om informationen om talarna ska fokusera på talarens presentationer (Talk) eller biografi (Speaker) genom att göra så här:

1. Klicka på `Pages`

2. Klicka på `Start`

3. Klicka `Speakers`

4. Under Focus on välj `Talk` eller `Speakers`