Skicka inte dagliga event-sammanfattningar till Teammates

Ägare av ett Workspace kan avaktivera de dagliga event-sammanfattningarna för Teammates.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Har du lagt till Teammates i ditt Workspace men vill ta bort dagliga event-sammanfattningar för dem?

Ta bort dagliga event-sammanfattningar för Teammates så här:

1. Gå till ditt Workspace

2. Klicka på `Settings`

3. Klicka på `Data and privacy`

4. Bocka ur rutan `Enable event summaries`. Då skickas de dagliga event-sammanfattningarna endast till dig som Owner (ägare av kontot) om du har det aktiverat.

5. Klicka på `Save`

Om du inte heller vill ha dagliga uppdateringar kan du avaktivera dagliga event-sammanfattningar för dig som Owner (ägare av kontot) i hemmenyn, så här:

2. Klicka på `Settings`

3. Klicka på `Data and privacy`

4. Skrolla ned till rutan Enable event summaries

5. Klicka på den lilla blå texten "here"

6. Bocka ur rutan `Daily event summaries via email`

7. Klicka på `Save`

#Daily summary