Refund requests

Nu har det bilvit ännu enklare att göra återbetalningar på biljetter.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Gör så här om du önskar återbetala en biljett:

1. Klicka på `Attendees`

2. Klicka på `List`

3. Välj deltagare via namn.

4. Klicka på `Edit`

5. Om du vill återbetala en enskild biljett väljer du `Refund`

6. Om du istället vill betala tillbaka samtliga biljetter kopplade till ett köp, klicka på `Go to payment` och välj `Refund payment`

7. När du klickat på Refund skickas en förfrågan om återbetalning

8. När vi godkänt återbetalning skickas ett kvitto-mail till köparen som bekräftar att återbetalningen genomförts.

OBS: Det är inte möjligt att ångra en återbetalning efter att den är genomförd.

Medan deltagare som köpt biljett kan få hela kostnaden återbetald om ett event ställs in, behöver organisatören av eventet stå för de administrativa kostnaderna för biljetter sålda via Confetti.