Alla samlingarRegistreringsfomulär
Landskod för telefonnummer

Justera landskoden i telefonnummer så att den matchar landet där evenemanget hålls eller välj en specifik landskod.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Bjuder du in deltagare från hela världen eller äger ditt evenemang rum i ett annat land? Du kan justera landskoden i telefonnummer du samlar in så att den matchar landet där evenemanget hålls, eller välja en specifik landskod.

Gör så här för att justera landskoden för telefonnummer:

1. Gå till ditt event

2. Klicka på `Settings`

3. Klicka på `Setup`

4. Välj landskod genom att klicka på ett land i rullgardinsmenyn under Default country

5. Landskoden kommer sedan att visas i ett förskrivet telefonnummer i registreringsformuläret.