Hur säger jag upp min min prenumeration?

Vill avsluta din prenumeration i slutet av perioden du betalat för och avbryta den automatiska förlängningen?

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Avsluta prenumeration av Confetti

Om du vill avsluta din prenumeration av Confetti, gör så här:

1. Klicka på `Home`

2. Klicka på `Account & billing` i menyn. Där kan du se ditt konto som det ser ut just nu och din betalningshistorik

3. Klicka på `Plus`

4. Klicka på `Cancel auto-renewal`

5. När du avslutar prenumerationen kommer du att behålla Plus-funktionerna fram tills nästa betalningsdatum. Sedan nedgraderas eventen till Free.