Ta betalt via Swish

Om du säljer dina biljetter SEK (svenska kronor) kan du ta betalt via Swish.

Jonny Strömberg avatar
Skrivet av Jonny Strömberg
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Deltagare kan betala biljetten med Swish

• Om du har ett event där du säljer biljetter i SEK (svenska kronor) är det möjligt att ta betalt via Swish. Funktionen aktiveras automatiskt. Confetti hanterar betalningarna och betalar ut intäkterna 10 bankdagar efter avslutat event till det konto ni angivit under Settings och Financial.

• Swish kommer att visas som betalalternativ i köpfönstret när dina deltagare köper sin biljett.