Kopiera bankinformation från din Workspace-sida till event

Innan du kan skapa biljettbatchar behöver du först fylla i din bankinformation.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att slippa fylla i din bankinformation upprepade gånger, kan du fylla i bankinformationen i ditt Workspace och sedan kopiera in den i dina nya event.

Ange bankinformation i ditt Workspace

För att lägga till bankinformation i ditt Workspace, gör så här:

1. Gå till ditt Workspace

2. Klicka på `Settings`

3. Klicka på `Financial`

4. Fyll i din bankinformation

5. Klicka på `Save`

Kopiera bankinformation från Workspace till event

När du fyllt i bankinformation kan du kopiera den in i nya event så här:

1. Öppna ett biljettevent

2. Klicka på `Tickets`

3. Klistra in bankinformation från ditt Workspace genom att klicka i rutan `Use info from (namnet på ditt Workspace)`

4. Click on `Save`

Om du vill lägga till annan bankinformation för eventet väljer du istället `New info`.