Ladda upp en video och lägg till play-knapp och tidslinje i Video-block
Ladda upp en video och lägg till play-knapp och tidslinje i Video-block

Det är möjligt att göra olika inställningar för Video-block

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Den här artikeln beskriver hur du laddar upp en video och lägger till play-knapp och tidslinje i Video-blocket.

Ladda upp en video

Gör så här om du vill ladda upp en video i din eventsida:

1. Klicka på `Pages` i menyn

2. Klicka på `Start` eller namnet på ditt event (bredvid husikonen)

3. Håll muspekaren mellan två block

4. Klicka på `+Insert block`

5. Klicka på `Video`

6. Klicka på fliken `Upload`

7. Klicka på plustecknet i rutan

8. Välj en video att ladda upp från din dator

Lägg till play-knapp och tidslinje på videon

När du laddat upp en video kan du göra följande inställningar:

• Auto start gör att videon börjar spela direkt när sidan öppnas.

• Loop video gör att videon startar från början när den kommit till slut.

• Show sound button visar en knapp för att slå på eller av ljudet nere i höger hörn.

• Show controls visar tidslinjen för klippet längst ner i rutan.