Kan jag skapa endast ett formulär att skicka ut till personer?
Kan jag skapa endast ett formulär att skicka ut till personer?

Vill du använda Confettis formulär-funktion men inte skapa ett helt event?

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Funktionen att bara skicka ut formulär finns inte men det finns en alternativ lösning.

När folk svarar på formuläret är det samma process som när de anmäler sig.

Skapa ett formulär att skicka ut via Confetti

Om du vill skicka ut ett formulär via e-post med Confettis verktyg, utan att skapa ett helt event, gör så här:

1. Klicka på `New event`

2. Klicka på `Free event`

3. Klicka på `Minimal` som bara är ett formulär

4. Klicka på `Pages` i menyn

5. Redigera formuläret genom att klicka på `Forms`

6. Klicka under `Signup Form`

7. Inaktivera välkomstmeddelandet (Welcome) via e-post genom att klicka på `Messages` i menyn

8. Klicka på `Welcome`

9. Klicka ur rutan vid `Send welcome email`

10. Ändra text i rutor och knappar för att anpassa till ditt syfte

När någon svarar på formuläret följs samma process som när deltagare registrerar sig till ett event.

För att se svar på formuläret:

2. Klicka på `List`

För att exportera en lista med svar:

1. Klicka på `Attendees`

2. Klicka på `Export`

För att skicka påminnelser:

2. Klicka på `Compose`

3. Klicka på `Recipients`

4. Kryssa i rutan `Invited`