Visa filmer i Livestream

Vill du visa videofiler i ett webinar eller en direktsändning?

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan ladda upp mediafiler i en webbsändning (Livestream). När du har laddat upp ett videoklipp i förväg kan du enkelt visa filmen för dina deltagare som en del av din presentation.

Ladda upp en video i Livestream

Gör så här för att ladda upp en video till din webbsändning med Livestream:

1. Klicka på `Livestream`

2. Klicka på namnet på din webbsändning

3. Klicka på `Videos`

4. Klicka på plustecknet

5. Välj en mediafil från din dator

6. När filen har laddats upp sparas den under uppladdningsrutan

Det är möjligt att ladda upp hur stora filer som helst, men tar det längre tid att ladda upp filen ju större den är. Vår upplösning är full HD, 1920x1080.

Det är möjligt att ladda upp hur många filer som helst.

Spela upp videon i webbsändning

För att spela upp ett klipp för deltagarna i din webbsändning så klickar du på `Show in stream`.

För att avsluta klippet klickar du på `Remove from stream`