När någon registrerar sig står det att det är fullt direkt

Hamnar människor på väntelistan direkt när de registrerar sig?

E
Skrivet av Elsa Glemme
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om alla som registrerar sig till ditt event hamnar på väntelistan direkt, beror troligen på att funktionen "Approve all attendees manually" (hantera väntelista manuellt) är aktiverad. När "Approve all attendees manually" är aktiverad placeras alla som registrerar sig automatiskt på en väntelista där du sedan kan välja vilka som skall ska få komma på eventet.

Du kan avmarkera "Approve all attendees manually" -funktionen så här:

1. Klicka på `Settings`

2. Klicka på `Setup`

3. Klicka i rutan `Approve all attendees manually`

Så här fungerar väntelista

• Om du inte har klickat i rutan "Waitlist" är evenemanget fullt när maxantalet deltagare har registrerat sig.

• Om du har klickat i rutan "Waitlist", startar en väntelista när eventet är fullt. Om en plats blir tillgänglig är det personen som är först på väntelistan som får plats på gästlistan.

• "Approve all attendees manually" är en funktion som ofta används vid begränsade "VIP" -event där arrangören själv kontrollerar vem som ska få en plats.