Bädda in event baserat på kategori

Nu kan du bädda in event baserat på kategori, och varje inbäddning kan baseras på olika kategorier

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du bäddar in kod för att visa dina event på andra hemsidor, men bara vill visa vissa av dina event, kan du bädda in dem utifrån olika kategorier.

Gör så här för att bädda in event utifrån kategorier:

1. Gå till ditt Workspace

2. Klicka på `Settings`

3. Klicka på `Embed`

4. Klicka i rutan `Enable embedding on other sites`

5. Under Only make events from these categories available, kan du göra globala inställningar för vilka kategorier av event i ditt workspace som skall vara möjliga att bädda in. Klicka på `Select` för att välja vilka kategorier som skall vara möjliga att bädda in. Om inga kategorier av event väljs här är alla kategorier möjliga att bädda in.

6. När du är klar, klicka på `Done`

7. Välj de kategorier av event du vill bädda in (för att exempelvis visa på en extern webbplats) genom att klicka på `Select` under Categories. Om inga kategorier av event väljs här bäddas alla event i de möjliga kategorierna in.

8. När du är klar, klicka på `Done`

9. När du har gjort alla inställningar för att bädda in din kod, kopiera inbäddningskoden under Embed code

Categories filter

Om du klickar i rutan `Categories filter`, så kommer besökarna på hemsidan där dina event visas genom den inbäddade koden, att kunna filtrera bland eventen per kategori. Deras val av kategorier att filtrera på kommer att synas i högra hörnet över eventen.