Sociala medier
Hur kopplar jag mina social medier till min eventsida?

Har du ett Facebook, Instagram, Twitter eller LinkedIn-konto som du vill dela på din eventsida?

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Länka till sociala mediekanaler på eventsidan

För att länka till era sociala mediekanaler på er eventsida, gör så här:

1. Klicka på `Pages`

2. Klicka på `Sharing` (delar)

3. Skrolla ned och klicka på `Add social media` (Lägg till social media)

4. Klistra in länken till ert sociala mediekonto i fältet under URL

5. Döp länken i fältet under Title. Om du inte ger länken ett namn kommer bara ikonen för den sociala mediekanal du har valt att visas.

6. Klicka på `Save`.

• Du kan lägga till hur många sociala mediekonton du vill, eller länkar till hemsidor genom att klicka på `Add social media`.

• Om du vill att era sociala mediekonton skall synas när en deltagare har registrerat sig till ett event, kryssa i rutan `Show social media buttons in signup confirmation`.

• Du kan lägga till länkar till sociala mediekonton i textblock genom att kryssa I rutan `Show social media buttons` (visa sociala medieknappar) i varje textblock du vill att de skall synas i.