Rensa deltagardata

Nu kan du enkelt ta bort kontakter, information och personuppgifter om de som varit inaktiva en längre tid.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att ta bort information om deltagare, gör så här:

1. Gå till ditt `Workspace`

2. Klicka på `Settings`

3. Klicka på `Setup`

4. Klicka på `Data & Privacy`

5. Klicka ur rutan `Keep data until further notice` under Data retention

6. Ange efter hur många dagars inaktivitet som en kontakt ska tas bort under "Keep data for how many days after a person is last seen?" På detta sätt håller du dina kontaktlistor uppdaterade och de som inte visat intresse slutar få inbjudningar och utskick.

OBS: Notera att inställningen inte sker omgående utan kontakterna tas bort under natten.

#ta bort personuppgifter