Filtrera biljetter eller deltagare baserat på olika värden

Du kan nu filtrera deltagare och biljetter baserat på exempelvis specifika svar i registreringsformuläret.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att filtrera deltagare eller biljetter på olika sätt, gör så här:

1. Klicka på `Attendees` i menyn

2. Klicka på `List`

3. Klicka på `Fields`, `Addons`, `Filter by` eller `Sort` för att se alla världen du kan välja att filtrera på.

4. Korsfiltrera genom att välja flera världen under olika sektioner.

Du kan också göra den här typen av val när du vill skicka ett meddelande genom att klicka på "Send based on form answers" (skicka baserat på formulärsvar) när du väljer mottagare.