Jag kan inte ändra från RSVP till biljett-event

Vill du ändra ditt Free-event till ett Ticket-event?

Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att ändra ditt event från gratis (RSVP-event) till ett biljettevent (Tickets), gör så här:

1. Klicka på `Settings`

2. Klicka på `Setup`

3. Om det redan finns personer anmälda till ditt "Free"-event är behöver du ta bort dem från eventet för att aktivera knapparna.

Expotera en deltagarlista innan du tar bort deltagare

För att exportera en lista över deltagare automatiskt behöver du ett plus eller business-konto. En exporterad lista av deltagare som registrerat sig till gratiseventet underlättar om du exempelvis vill lägga tillbaka dem på deltagarlistan när eventet har blivit ett biljettevent och göra deras biljetter gratis.

För att exportera en deltagarlista, gör så här:

1. Klicka på `Attendees` i menyn

2. Klicka på `Export`

3. Klicka i rutan `Attendees`

4. Klicka på `Start`

Ta bort deltagare

För att ta bort deltagare från deltagarlistan, gör så här:

1. Klicka på `Attendees`

2. Klicka på `List`

3. Klicka på namnet på deltagaren

4. Klicka på `Edit`

5. Klicka på `Delete ticket`

6. Klicka på `Save`

När alla deltagare är borttagna från listan aktiveras knapparna och du kan ändra från ett gratisevent (Free-event) till ett biljettevent (Tickets).

När du har ändrat eventet till ett biljettevent kan du skapa biljettbatchar.

Importera deltagare som får gratis biljetter

För att importera deltagare och låta dem få gratis biljetter, tillexempel då deltagarna redan registrerat sig till det som brukade vara ett gratis event men nu är ett biljettevent, gör så här:

1. Skapa en biljettbatch och sätt noll som pris

2. Klicka på `Attendees` i menyn

3. Fyll i deltagarinformationen manuellt genom att klicka på `Add new`

eller

Importera deltagarinformationen från en lista genom att klicka på `Invite/import`, klicka i rutan `Skip invitation, just add to the attendee list` och följ instruktionerna

4. Välj biljettbatchen som är gratis från rullgardinsmenyn under Ticket Batch.

5. Klicka på `Save`