Webbsänd bara för deltagare

Det är möjligt att begränsa tillgängligheten för din Livestream via funktionen ”Attendees only”.

E
Skrivet av Elsa Glemme
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att begränsa så att bara dina deltagare kan se din webbsändning via Livestream, gör så här:

1. Säkerställ att du har Livestream funktionen som du kan köpa i kontakt med vår support samt ett Business eller Plus -konto.

2. Klicka på `Livestream` i menyn

3. Klicka på `New stream`

4. Klicka på `Attendees only` (bara deltagare) under Who can watch the stream? (vem kan se sändningen?) Din Livestream kommer nu bara att vara synlig på eventsidan för personer som har registrerat sig till eventet.

5. Fyll i resten av informationen om din webbsändning via Livestream

6. Klicka på `Save`