Jag anordnar ett återkommande event. Kan jag duplicera ett gammalt event?
Jag anordnar ett återkommande event. Kan jag duplicera ett gammalt event?

Vill återskapa förra årets succéfest eller bara undvika att fylla i all information för konferensen du gör i år igen?

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har ett Plus eller Business -konto och vill återanvända designen från ett gammalt event till ett nytt, kan du duplicera (kopiera) en eventsida som du redan skapat.

Duplicera en eventsida

Så här duplicerar du en eventsida:

1. Starta från din landningssida genom att klicka på `All events`

2. Klicka på `New event`

3. Klicka på `Select event to copy` under Duplicate event

4. Välj ett av dina tidigare event att duplicera i rullgardinsmenyn.

För att duplicera en eventsida kan du också göra så här:

1. Klicka på eventet som du vill duplicera

2. Klicka på `Settings`

3. Klicka på `Set up`

4. Skrolla ned och klicka på `Duplicate event`

När du duplicerar en eventsida är det bra att gå igenom hela menyn och all information som du hart fyllt i, eftersom vissa uppgifter kanske inte längre gäller för det nya eventet. Framför allt är det viktigt att se över informationen i e-postmallarna.