Kan jag ha två logins/redigerare kopplade till samma konto?

Hur du bjuder in teammates så att dina kollegor kan sköta och redigera ditt event.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du har ett Business-konto kan du bjuda in team-medlemmar som extra användare (Teammates) att redigera specifika eventsidor. Det här är en guide till hur du bjuder in Teammates så att flera kollegor kan sköta och redigera ditt event.

Följ dessa steg för att bjuda in Teammates:

1. Börja med att gå till det event som du vill att din kollega ska samarbeta med.

2. Klicka på `Settings`

3. Klicka på `Teammates`

4. Under Teammates kan du skriva in e-postadressen till din kollega, välja uppgift/funktion under Role och klicka på `Send`.

Din kollega kommer då att få en inbjudan att ansluta sig till din eventsida. För att få tillgång till Confetti kan dina Teammates skapa gratiskonto hos oss. Det event du bjöd in till kommer de då att hitta på sin landningssida i Confetti när de loggar in.

Du kan göra inställningar för att definiera din Teammates uppgift eller funktion, "Role", som bestämmer vad de kan göra i verktyget Confetti. Du kan exempelvis bjuda in en Teammate till ett Workspace eller till ett specifikt event. Läs mer om vad du kan välja under Role här.

Ta bort en Teammate

För att ta bort en Teammate (en extra användare) på ett event, gör så här:

1. Gå till eventet

2. Klicka på `Settings`

3. Klicka på `Teammates`

4. Klicka på namnet på den teammate vars tillgång du vill ta bort

5. Klicka på `Remove access`