Var ändrar jag språk?

Vill ändra språk på generisk text eller på alla små textbitar som du inte kan redigera i blocken under ”Pages”?

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vi kan ändra standardspråk på förifylld, generisk text på eventsidan. Språket ändras då exempelvis på datumet för eventet i headern (i rubrikblocket), och på texten allra längst ned på eventsidan. Förifyllda förslag på text i mallar för mail ändras också till det språk du väljer. Admin-sidan är dock alltid på engelska.

Ändra språk på förifylld, generisk text

För att ändra språk på text som är generisk och som inte är en del av blocken under Pages, i menyn, gör så här:

1. Klicka på `Settings`

2. Klicka på `Setup`

3. Scrolla ner till `Language`

4. Välj bland språken i rullgardinsmenyn.

Om du bara vill ändra en eller några av textbitarna hittar du dem så här:

1. Klicka på `Pages`

2. Klicka på `Design`

3. Scrolla längst ner till den blå texten `Advanced content strings` och klicka på den.