Biljetter
Kan jag ändra från ett biljettevent till ett gratisevent (RSVP-event)?
Kan jag ändra från ett biljettevent till ett gratisevent (RSVP-event)?

Klickade du på ”Ticket” när du ville ha ett gratis event eller tvärtom? Du kan gå tillbaka och ändra till det önskade alternativet.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan ändra typ av från ett biljettevent till ett gratisevent (RSVP-event) eller tvärt om, så länge som ingen står på gästlistan. Kom ihåg att du även kan skapa biljettbatchar som är gratis. Om du har flera datum eller olika valmöjligheter vid registreringen behöver du skapa ett biljettevent även om det är gratis.

Ändra ett biljettevent till gratisevent

Gör så här för att ändra inställningar så att ditt biljettevent blir ett gratisevent (RSVP-event):

1. Klicka på `Settings` i menyn

2. Klicka på `Setup`

3. Skrolla ned till biljettdelen

4. Klicka i rutan `Free event`