Kan jag schemalägga en biljettbatch att öppna eller stänga på en specifik tid?
Kan jag schemalägga en biljettbatch att öppna eller stänga på en specifik tid?

Vill du skapa ”early bird”-biljetter och senare vanliga biljetter eller schemalägga biljettförsäljning av någon annan anledning?

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan schemalägga en biljettbatch att öppna eller stänga vissa tider genom att göra så här:

1. Klicka på `Tickets`

2. Klicka på den specifika biljettbatchen

3. Klicka på `Edit`

4. Klicka i rutan `Set a release & close date`

5. Välj startdatum i kalendern under Release time

6. Sätt ett slutdatum på biljettbatchen genom att klicka på `+ End date`-knappen

7. Välj datum i kalendern under Close time