Registreringsfomulär
Kan jag göra ett fält obligatoriskt att fylla i?

I registreringsformuläret kan du välja vilka fält dina gäster måste fylla i för att kunna registrera sig till ditt event.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Gör ett fält obligatoriskt

För att göra ett fält obligatoriskt att fylla i i registreringsformuläret, gör så här:

1. Klicka på `Pages`

2. Klicka på `Forms`

3. Klicka på `Default`

4. Välj de frågor som ska vara obligatoriska att svara på genom att klicka i rutan `Required`

Alla gäster måste fylla i namn och e-post för att registrera sig, så dessa fält är alltid obligatoriska.