Registreringsfomulär
Hur lägger jag till fler fält i mitt registreringsformulär?

Om du har många frågor till dina deltagare vid registreringen kan du lägga till frågor och kryssrutor eller fält för svar i "Signup form".

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att samla in information från dina deltagare när de registrerar sig till ditt event kan du lägga till frågor i registreringsformuläret "Signup form". I registreringsformuläret kan du lägga till kryssrutor, flersvars-frågor eller låta dina gäster lämna ett längre svar i fritext beroende på vilken information du behöver.

Lägg till fält i registreringsformuläret (Signup form)

Så här lägger du till frågor och väljer på vilket sätt deltagare skall svara i registreringsformuläret Signup form:

1. Klicka på `Pages` i menyn

2. Klicka på `Signup form`

3. Klicka på `Add field`

4. Välj vilken typ av svarsfält du vill använda under `Type`.