Integritet
Vem kan registrera sig till mitt event?

Vill du att vem som helst som hittar din eventsida ska kunna registrera sig eller vill du bara att personer som fått en inbjudan ska komma?

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan bestämma vem ska kunna registrera sig till ditt event på samma ställe där du väljer vilka som ska ha åtkomst till sidan.

Ställ in vilka som kan registrera sig till ditt event, så här:

1. Gå till menyn och klicka på `Settings`

2. Klicka på `Setup`

3. Här hittar du sektionen om vem som kan registrera sig till ditt event, "Who can attend this event?"

4. Välj en av de tre alternativen: `Everyone`, `Invitation only` and `Password`

`Everyone`

Om du väljer Everyone så kommer alla som besöker din eventsida kunna registrera sig till ditt event.

`Invitation only`

Om du väljer Invitation only kommer ingen att kunna registrera sig till ditt event förutom de som du har gett speciellt tillträde. Du ger människor tillträde till registreringen genom att skicka ut e-post inbjudningar via Confetti. När en mottagare av inbjudan öppnar den och klickar på länken till eventsidan så kommer hen kunna registrera sig till eventet. Att klicka på länken i inbjudan kommer att vara det enda sättet registrera sig till eventet om du väljer det här alternativet.

Tänk på att:

• Alternativet Invitation only kommer att skapa en personlig inbjudan som inte kan delas till andra personer.

• Invitation only-funktionen stöds genom inbjudningar via e-post, inte via SMS.

`Password`

Om du väljer Password så lösenordsskyddar du registreringsknappen på din eventsida. När du klickar på Password får du välja ett lösenord och dela det med dem du vill bjuda in till ditt event. När deltagaren klickar på registreringsknappen på din eventsida blir hen uppmanad att skriva in lösenordet för att kunna registrera sig. För en person som inte har lösenordet kommer det inte vara möjligt att registrera sig. Password är ett bra alternativ om du inte vill att vem som helst som kan nå eventsidan ska kunna registrera sig, men när du vill att de du bjudit in ska kunna bjuda in sina vänner genom att dela länken och lösenordet vidare.