Var kan jag ändra avsändarens namn och "svara till"-adressen (reply to) i e-post?
Var kan jag ändra avsändarens namn och "svara till"-adressen (reply to) i e-post?

Du kan ändra avsändarnamn, och den e-postadress som det står att deltagare ska svara till, i e-post som du skickar via Confetti.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Redigera avsändarnamn och "svara till" - adressen (reply to)

För att ändra avsändarens namn och den e-postadress som det står att deltagare ska svara till i e-postmeddelanden som exempelvis inbjudan, gör så här:

1. Klicka på `Settings` i menyn

2. Klicka på `Setup`

3. Skrolla ned och redigera under Email sender name (avsändarnamn) och Reply to email.