Är det möjligt att göra så att deltagarens namn visas automatiskt i mailet?
Är det möjligt att göra så att deltagarens namn visas automatiskt i mailet?

”Kära David,…” till exempel?

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ja, du har tillgång till {{namn}} och {{email}} i e-postfunktionen.

Så här kan du lägga till deltagarens namn, e-postadress, eller länk, automatiskt i e-postmeddelanden:

1. Klicka på `Messages` i menyn

2. Välj vilken typ av e-postmeddelande du vill skicka

3. Klicka på `Variables` (i sektionen där du skriver in text)

4. Välj att lägga till en variabel i rullgardinsmenyn

5. Variabeln du valt kommer att läggas till automatiskt så att den stämmer med varje individuell deltagare

Exempel: Om du skriver Kära och väljer variabeln First name (förnamn), kommer det att se ut så här för dig: Kära {{firstName}}

För en deltagare, som tillexempel heter David, kommer det att se ut så här: Kära David