Sociala medier
Hur tar jag bort knapparna för sociala medier på min eventsida?
Hur tar jag bort knapparna för sociala medier på min eventsida?

Vill du ta bort de små knapparna med länkar till sociala mediekonton som Instagram, Facebook, LinkedIn och Twitter från din eventsida?

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du inte vill att de små knapparna med länkar till sociala mediekonton som Instagram, Facebook, LinkedIn och Twitter ska synas på din eventsida så kan du ta bort dem.

Ta bort knapparna för social media

Det finns två sätt att ta bort knappar till sociala medier.

För att ta bort knappar till sociala medier i ett block, gör så här:

1. Klicka på `Pages`

2. Klicka på `Start` eller namnet på ditt event (bredvid husikonen)

3. Klicka på blocket med de knappar till sociala medier som du vill ta bort.

4. Klicka ur rutan `Show social media buttons` (visa sociala medie-knappar)

Om du fortfarande ser sociala medie-knappar på din eventsida som du vill ta bort, gör så här:

1. Klicka på `Pages`

2. Klicka på `Sharing`

3. Skrolla ned till Add social media (sektionen där du lägger till sociala mediekanaler)

4. Klicka på `Edit`

5. Klicka på `Remove` (ta bort)