Sociala medier
Hur konfigurerar jag bilden och texten som visas när någon delar mitt event på Facebook/Twitter/LinkedIn?
Hur konfigurerar jag bilden och texten som visas när någon delar mitt event på Facebook/Twitter/LinkedIn?

Vill du ändra titel och tagline som syns när du postar på sociala medier eller kanske ha en speciell bild bara för sociala medier?

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan välja vilket foto och vilken text som visas när någon delar länken till din eventsida på Twitter, Facebook eller LinkedIn.

Välj foto och text när länken till ditt event delas på sociala medier

För att välja vilket foto och vilken text som visas när någon delar länken till din eventsida på sociala medier, gör så här:

1. Klicka på `Pages` i menyn

2. Klicka på `Sharing`

3. Fyll i din information under Facebook Share, Twitter Card & LinkedIn Share.

• Eventuellt behöver du ”debugga” länken efter att ha sparat på vår sida för att försäkra dig om att det som redigerats visas upp korrekt. Det kan du göra här:

• Med sidor som LinkedIn är informationen cachad vilket betyder att LinkedIn sparar kärninformationen om webbplatsen. Du kan till exempel lägga till

?2

i slutet av webbadressen för att LinkedIn ska läsa den som en helt ny webbplats.