Content-delen
Hur lägger jag till en sponsor i ”Sponsors”-blocket?

Vill du lägga till fler sponsorer eller synliggöra andra medhjälpare på sidan? Du kan lägga till olika sorters sponsorer i olika kategorier.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Den här artikeln beskriver hur du kan lyfta sponsorer på din eventsida. Du kan lägga till sponsorer av olika nivåer och kategorier olika sponsorer bidrar på olika sätt. Du kan lägga till loggor, länkar och beskrivande text om sponsorerna.

Gör inställningar för ditt Sponsor block

Innan du lägger till sponsorer får du göra inställningar för ditt Sponsor - block. Följ de här stegen för att ställa in Sponsor -blocket:

1. Klicka på `Content` i menyn

2. Klicka på `Sponsor`

3. Klicka på `Add sponsor level`, den blå knappen längst upp till höger

4. Kontrollera att rutan vid `Activate and show all sponsor blocks` är i-kryssad om du vill se och visa avsnittet om sponsorer på eventsidan. Du kan välja att dölja avsnittet om sponsorer senare om du vill.

5. Fyll i information. Under Name väljer du om avsnittet exempelvis skall ha titeln "Sponsorer" på eventsidan eller om du vill att titeln skall vara något annat.

Lägg till sponsor

När du har gjort dina inställningar för Sponsor -blocket kan du lägga till sponsorer genom att följa dessa steg:

1. Klicka på `Content` i menyn.

2. Klicka på `Sponsor`

3. Klicka på `Click to add sponsor...`

4. Fyll I information om din sponsor, som exempelvis namn under Name, beskrivning under Description, länk till en hemsida under Website eller lägg till en logga under Logo.

Redigera dina sponsorer

Om du vill ändra titeln i avsnittet om sponsorer eller redigera information om dina sponsorer under arbetets gång, kan du också göra det genom att:

1. Klicka på `Pages`

2. Klicka på `Start` eller på namnet på ditt event (bredvid hus-ikonen)

3. Skrolla ned och klicka på `Sponsor` -blocket

4. Redigera Sponsor -blocket genom att klicka på dess namn (det du tidigare valt). Här kan du också redigera information om dina sponsorer genom att klicka på deras namn.