Hur tar jag bort sidfoten med Confettis logga från min eventsida?
Hur tar jag bort sidfoten med Confettis logga från min eventsida?

Vill du ta bort bården längst ner på eventsidan så att den inte visar Confetti-loggan?

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

För att ta bort Confettis logga längst ned på eventsidan behöver du ett Single, Plus eller Business konto.

Så här tar du bort sidfoten (white lable) med Confettis logga från din eventsida:

2. Klicka på `Design`

3. Skrolla ned och klicka i `Whitelabel`- rutan.