Vad är en ”Favicon” och hur lägger jag till en?

En favicon är en icon förknippad med en särskild hemsida. Den här artikeln beskriver hur du lägger till en egen favicon.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Vad är en favicon?

En favicon är en icon förknippad med en särskild hemsida. Det är den lilla bilden du ser bredvid hemsidans namn på fliken högt upp i din webbläsare.

Hur lägger jag till en favicon?

Du kan lägga till en egen favicon för din eventsida genom att:

1. Klicka på `Pages`

2. Klicka på `Design`

3. Klicka på rutan under `Favicon`

4. Välj mellan att ladda upp en bild genom att klicka på `Upload a photo` ,eller att välja en bild ur vår bildbank, genom att klicka på `Find in photo database` .

Kom ihåg att använda en bild med få detaljer eftersom den kommer vara väldigt liten på skärmen.

Det rekommenderade formatet är 1:1 och storlek över 260x260px.