Jag vill vill inte att datum och plats ska vara synligt på toppen av eventsidan. Hur tar jag bort detta?
Jag vill vill inte att datum och plats ska vara synligt på toppen av eventsidan. Hur tar jag bort detta?

Är du inte förtjust i den lilla texten under ”Signup”-knappen? Gör dig då av med den.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ta bort datum och plats under "Signup"-knappen (registreringsknappen)

Om du inte vill att datumet och platsen för ditt event skall synas under registreringsknappen längst upp på eventsidan kan du ta bort det genom att göra så här:

1. Klicka på `Pages` i menyn

2. Klicka på`Start` bredvid hus-ikonen eller namnet på ditt event

3. Klicka på `Header`

4. Klicka i rutan `Hide header details`(göm Header-detaljer). Rutan finner du i sektionen under rubriken Sign up button.