Hur laddar jag upp eller ändrar min logotyp i headern?

Att lägga till en logga på din omslagsbild kan vara snyggt men kom ihåg att om du gör det så ersätter den titeln på ditt event.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Om du vill kan du ladda upp en logga som visas istället för titeln i headern på din eventsida.

Ladda upp en logga i headern

För att ladda upp en logga i headern på din eventsida, gör så här:

1. Klicka på `Pages` i menyn

2. Klicka på `Start` eller namnet på ditt event (bredvid husikonen)

3. Klicka på `Header` -blocket

4. I header kan du välja att ha en logga istället för en titel genom att välja och klicka i `Logo header`.

• Det rekommenderade formatet för din logga är 4:3 och större än 800x600px.

• Om du vill behålla titeln men samtidigt använda din logga kan du lägga till loggan i bilden på din omslagsbild innan du laddar upp omslagsbilden.

• Du kan lägga till din logotyp under Organizers -blocket (blocket som visar vem som arrangerar eventet), om du föredrar det.