Hur ändrar jag bilden i headern på min eventsida?

Guide för att redigera bilden i headern - den stora omslagsbilden högst upp på din eventsida, eller varför inte ha en video istället?

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Ändra bilden i headern

Följ de här stegen för att ändra bilden i din header:

1. Klicka på `Pages` i menyn till vänster.

2. Klicka på `Start` markerat med hus-ikonen.

3. Klicka på `Header`-blocket. Du kan också nå Headern direkt genom att klicka på den i den lilla förhandsvisningen av eventsidan till höger i vyn.

4. Under sektionen med namnet Cover photo kan du ändra bilden i headern, den bilden som visas högst upp på din eventsida. Du ändrar bild genom att klicka på den lilla kamera-ikonen. Här kan du antingen välja en bild från bildbanken (som är gratis) eller ladda upp en egen bild.

Det rekommenderade formatet för bilden är 16:9 och större än 1440x800px. Tillåtna format är JPG, PNG, GIF och SVG.

Du kan ladda upp en video istället för en bild, under Cover video. Videon får inte vara större än 500 MegaByte (MB).

Ändra stil på bilden i headern

Välj hur den stora bilden i headern, omslagsbilden, visas, så här:

1. Klicka på `Pages` i menyn

2. Klicka på `Start` (eller namnet på ditt event) bredvid husikonen

3. Klicka på `Header` blocket, eller gå direkt till headern via den lilla förhandsvisningen till höger

4. Skrolla ned till sektionen som heter Cover photo (omslagsbild) och klicka i en av de tre rutorna under Cover style:

• Fullscreen (fullskärm)- Gör omslagsbilden lika stor som din skärm

• Poster (affisch) - Visar hela omslagsbilden utan att beskära den

• Compact (kompakt) - Visar inte mer än vad som behövs av omslagsbilden