Lägg in ”Additional terms” och ”Privacy policy” direkt från ditt Workspace på dina event
Lägg in ”Additional terms” och ”Privacy policy” direkt från ditt Workspace på dina event

Skapa mallar för ”Additional terms” och ”Privacy policy” på din organisationssida för automatisk import till dina event.

E
Skrivet av Elsa Glemme
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

På din Workspace -sida kan du lägga till egna "Additional terms" och egen "Privacy policy". Det du lägger till under "Additional terms" och "Privacy policy" i ditt workspace delas automatiskt till alla event i ditt workspace om du inte går in i varje individuellt event och ändrar inställningarna.

Lägg till egna "Additional terms" och egen "Privacy policy" i ditt Workspace, så här:

1. Gå till ditt Workspace

2. Klicka på `Settings`

3. Klicka på `Data & Privacy`

Här kan du göra inställningar och informera dina deltagare och besökare om hur du samlar in och hanterar deras information.

4. Förklara för dina deltagare varför du ber om information om dem under Personal data usage

5. Under Additional terms kan du lägga till extra villkor för dina deltagare. OBS: Om de tillagda villkoren strider mot Confetti's general terms eller privacy policy, har Confetti's general terms och privacy policy företräde. Dina tillagda extra villkor kommer då att stå bredvid Confettis i registreringsfönstret och måste godkännas för den som vill registrera sig till ett event.

Gör individuella Data & Privacy-inställningar för events i ditt workspace, så här:

1. Gå till eventet

2. Klicka på `Settings`

3. Klicka på `Data & Privacy`

4. Klicka ur rutan `Use settings from (namn på ditt workspace)`