Välj färg med pipetten

Låt dina sanna färger lysa med pipette-verktyget. Klicka var du vill på skärmen för att extrahera den färg du vill ha.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Välj färg med pipett

För att välja en exakt nyans av en färg med hjälp av pipetten, gör så här:

1. Klicka på `Pages` i menyn

2. Klicka på `Design`

3. Klicka på den färgade pricken som du vill ändra färg på

4. Hur det ser ut härifrån kan variera beroende på vilken webbläsare du använder. I Chrome, till exempel, kommer den runda färgpaletten att visas, men i Safari måste du först klicka på knappen `Show colors` på botten av fönstret

5. Klicka på pipette-ikonen

6. Flytta pipetten vart du vill över skärmen och klicka på den färg du vill välja. Se till att förminska fönstret en aning så att källan till din färg är synlig, till exempel i ett separat fönster

7. Pipetten kommer automatiskt att generera färgen och hex-koden bredvid den färgade pricken.