Kan jag skapa ankarlänkar på min eventsida?

Börjar din eventsida bli lång och du vill låta dina gäster snabbt ta sig till olika delar av sidan?

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

Du kan skapa ankarlänkar som visas högst upp, i headern, på din eventsida. När du klickar på en ankarlänk till ett block sveps du ned direkt til blocket längre ned på sidan.

Skapa en ankarlänk till ett block

För att skapa en ankarlänk till ett block på din eventsida, följ de här stegen:

1. Klicka på `Pages` i menyn

2. Klicka på `+Add page`

3. Kryssa I rutan Anchor link to block

4. Skriv vad länken ska heta under "Name"

5. Välj vilket block länken skall leda till under Block i rullgardinslistan med block

6. När du sparat visas länken högst upp på din eventsida.