Jag har valt sista datum för att uppdatera anmälan, ”Last date for updating registration”, men folk kan fortfarande anmäla sig.
Jag har valt sista datum för att uppdatera anmälan, ”Last date for updating registration”, men folk kan fortfarande anmäla sig.

Det är möjligt att köpa biljetter trots att du valt ”Last date for updating registration”.

Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧 avatar
Skrivet av Daniel Ohlsson 🇸🇪 🇬🇧
Uppdaterad för mer än en vecka sedan

"Last date for updating registration” innebär hur länge en gäst kan göra ändringar i sin anmälan. Det är inte det sista datumet biljetterna är tillgängliga för köp.

Schemalägg en biljettbatch så att den stängs

För att schemalägga en biljettbatch så att den stängs, och inte är tillgänglig för köp, gör så här:

1. Klicka på `Tickets`

2. Klicka på biljettbatchen

3. Klicka på `Edit`

4. Klicka i rutan `Set a release & close date`

5. Välj ett end date (slutdatum) för biljettbatchen genom att klicka på `+ End date`-knappen

6. Välj ett slutdatum i kalendern under Close time

Du kan också välja ”hide ticket batch”-alternativet för att dölja biljettbatchen så att biljetterna inte längre är tillgängliga för köp. Dölj en biljettbatch så här:

1. Klicka på `Tickets`

2. Klicka på en biljettbatch

3. Klicka på `Edit`

4. Klicka i rutan `Hide this batch and make it unavailable for everyone` (göm biljettbatchen så att den inte är tillgänglig för någon)

Du behöver göra dessa ändringar manuellt på alla de olika biljettbatcharna.